6 juni 2011

Att skriva

Otroligt stolt över att jag helt by myself fixat en egen blogg, är ju inte världens mest tekniska person precis. Men inser nu att det kräver att jag skriver också. Väldigt lätt att vandra runt och tycka hit och dit om ditten och datten. Men skrivandet kräver något annat. Tror jag. Och precis så slutade min ganska misslyckade frilanskarriär som journalist. Tankarna kanar runt utan att få fäste. Men detta är något annat. Eller hur?

4 kommentarer:

  1. Nejmen jag tror inte att det kräver något annat. Skriv i väg! Om kattungen du såg i parken, om den gamla damen som somnade på bussen, om den lilla killen som nyfiket studerade snigeln, eller bilen som inte stoppade vid övergångsstället. Om lyckan i en liten knopp på väg att slå ut eller lyckan i att sjunka ned i soffan med en god film eller om lyckan att ha goda människor i sitt liv. You go girl!

    SvaraRadera
  2. men alltså vem vill läsa om "den lilla killen som nyfiket studerade snigeln". nä, jag tycker du ska lägga ut varje morgon vad du har på dig med rubriken dagens outfit.

    SvaraRadera
  3. Lilla killen blir det inget med men dagens outfit...näää

    SvaraRadera
  4. Könsdiskriminering!Pojkens outfit då?

    SvaraRadera